bilgin Admin
| Konu: Reklam verme şartları Paz Nis. 11, 2010 7:59 am | |
| Siteye reklam verme şuanlık bedavadır, parasızdır yani, ama şu şekilde sitemize reklam alıyoruz sitemizde 25 mesajı olanı anasayfadaki reklam alanına 50 mesajı olanıda sitemizin sağ üst köşesindeki yaprak sayfa reklam alanına reklamını alıyoruz yeni reklam alanımız olan konu okurken yukarda kayan bi şekildeed reklam alanımız bulunmaktadır bu alanada reklam vermek için 25 mesaj sayınız olmalıdır.Bu mesajlar adam gibi mesaj olacak ama ona mesaj demiyelim bunlar konu olmalı mesaj sayınızmı yoksa konu sayınızımı kastığnızı biz adminler görüyoruz bizi kandıra bileceğinizi sanmayın. Reklam için konularınız örneğin tanışma bölümünde, fıkralar bölümünde deil her bölümde 1 konunuz 2 konunuz olmalı hep bi bölümde kasmayınız lütfen. Sitede yetkililer reklam veremez. Reklam için tüm şartlara uyuyor ve reklam vermek istiyorsanız bana pm yolu ile ulaşınız lütfen. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] <-- Tıklayıp bana pm ata bilirsiniz.BilGinLer Forum Yönetimi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
umit99
Mesaj Sayısı : 86 Kayıt tarihi : 17/04/10 Yaş : 2023 Nerden : Sandalyeden
| Konu: Geri: Reklam verme şartları C.tesi Nis. 17, 2010 10:03 pm | |
| Forumun gelişmesi açısından iyi bir yöntem olmuş... | |
|
Admin
Mesaj Sayısı : 215 Kayıt tarihi : 10/04/10 Yaş : 34 Nerden : Bilginler Forum'dan
| Konu: Geri: Reklam verme şartları C.tesi Nis. 17, 2010 10:07 pm | |
| sağol | |
|
ßy_İnFaZcI Moderator
| Konu: Geri: Reklam verme şartları Çarş. Nis. 21, 2010 7:37 am | |
| güzel bir yöntem | |
|
umit99
Mesaj Sayısı : 86 Kayıt tarihi : 17/04/10 Yaş : 2023 Nerden : Sandalyeden
| |
bilgin Admin
| Konu: Geri: Reklam verme şartları Perş. Nis. 22, 2010 7:53 am | |
| hangi sitenin bu siteninmi başka siteyse bana pm at ordan söle reklam olmasın lütfen | |
|