arkadaşlar bütün modları topladım...
Kurulum:İndirdiğiniz Rar lı dosyada " .cs " dosyası var bunları \Rockstar Games\GTA San Andreas\cleo
klasörünün içine atın ve oynayın
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]NOT: Eğer ilk defa cleo dosyaları yükleyecekseniz [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gerekli dosyaları indirip \Rockstar Games\GTA San Andreas\ ın içine atın sonra yukarıki linkten indirin ve gerekli yere atın...
RESİM:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 782x576 and weights 85KB. |
LİNK:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kulanımı:kullanım klavuzu için [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]___________________________________2.BÖLÜM________ _________________________________________
Arkadaşlar cleo modlarından 2 tane daha paylaşacağım.
kask modu yayınlanmış olabilir (bilmiyorum)
Modları indirmek için ilgili resime tıklayın.1. Helmet Motor yada bisiklete binince kafanıza kask takma [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Resim:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 658x323 and weights 39KB. |
2. DorseBu modda da yolda gördüğümüz tırlar sadece kafaları ile dolaşmayacak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
kasalı bir şekilde dolaşmaya başlayacak. Bu mod körüklü otobüsler için güzel
olacak [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Resim:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 971x313 and weights 55KB. |
Kurulum:indirdiğiiz rarlı dosyaların içindeki cs uzantılı dosyaları gta sa nın içindeki \cleo klasörüne atın.
NOT: Eğer ilk defa cleo dosyaları yükleyecekseniz [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gerekli dosyaları indirip \Rockstar Games\GTA San Andreas\ ın içine atın sonra yukarıki linkten indirin ve gerekli yere atın... Modlar alıntıdır.
anlatım, resimler bana ait
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]___________________________________3.BÖLÜM________ _________________________________________
bu bölümdede 3 tane mod vereceğim..
1.Telefonla konuşma
2.Sıgara İçtirme
3.Korna ile adam çağırtma
İndirdiğiniz Rar lı dosyada " .cs " dosyası var
\Rockstar Games\GTA San Andreas\cleo klasörünün içine atın ve oynayın
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]_______________________
1._____________________
RESİM:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Oyunda telefonla konuşmanızı sağlıyor . Kimle konuştuğunuz meçhul
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]LİNK:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]_______________________
2._____________________
RESİM:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Oyunda oturarak yada duvara yaslanarak S...gara içtirtiyo
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]LİNK:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]_______________________
3._____________________
RESİM:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Oyunda herhangi bir arabaya binerek bir grup insanların yanında kornaya basarsanız etraftaki insanlar arabaya binmek isteyeckler
LİNK:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]NOT: Eğer ilk defa cleo dosyaları yükleyecekseniz [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gerekli dosyaları indirip \Rockstar Games\GTA San Andreas\ ın içine atın sonra yukarıki linkten indirin ve gerekli yere atın...
KULANIM:
Kulanım Klavuzu için [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
___________________________________4.BÖLÜM________ _________________________________________
Arkadaşlar elimdeki cleo modlarını yayınlamaya devam ediyorum
bu bölümde [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] uçan süpürge ve ışınlanma modunu vereceğim.
İndirdiğiniz Rar lı dosyada " .cs " dosyası var \Rockstar Games\GTA San Andreas\cleo
klasörünün içine atın ve oynayın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
1 Uçan süpürge :
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
LİNK:
2 Işınlanma:
LİNK:
NOT: Eğer ilk defa cleo dosyaları yükleyecekseniz [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gerekli dosyaları indirip \Rockstar Games\GTA San Andreas\ ın içine atın sonra yukarıki linkten indirin ve gerekli yere atın...
Kulanımı:
KULLANIM KLAVUZU İÇİN [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
___________________________________5.BÖLÜM________ _________________________________________
2 tane daha ekleme yapıyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
1.denizaltı
RESİM :
Denizin altında gidebiliyoruz ve ateş edebiliyoruz
LİNK:
2.nova
RESİM:
LİNK:
TIKLA
Novayı bilmeyen yoktur [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] KO cular bilir. Etrafınızda çember oluşturup uzaklaşıyor. Uzaklaşırkende yaya yada araba varsa öldürüyor-patlatıyor.
Kullanım:
kullanımını öğrenmek çin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
___________________________________6.BÖLÜM________ _________________________________________
1. Sprey ile araba boyamak
RESİM:
LİNK:
KULANIMI
spreyi alın ve arabaya sıkın yukarıda gösterge çıkacak sonra arabanız boyanacak.
___________________________________7.BÖLÜM________ _________________________________________
Arkadaşlar Çi. modu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ve içme modu nu tekrar paylaşıyorum .
PİSS modu===========
RESİM:
LİNK:
PİSS modu İçin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İÇKİ MODU==================
RESİM:
LİNK:
İÇKİ Modu İçin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
KULANIMI:
Kulanım için [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
___________________________________8.BÖLÜM________ _________________________________________
2 tane daha mod paylaşıyorum tekrar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
1.screenshot
2.hava göstergeleri
__________1_________
RESİM:
LİNK:
İnidirmek için [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
__________2_________
RESİM:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 759x399 and weights 82KB. |
LİNK:
İnidirmek için [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
KURULUM:
.cs uzantılı dosyaları gta sa \cleo\ nun içne atın
.txd uzantılı dosyaları da gta sa\models\txd\ nin içne atın
KULANIM :
Kulanım Klavuzu için [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
___________________________________9.BÖLÜM________ _________________________________________
1 - Car Repair
RESİM:
LİNK:
İndirmek İçin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
KULANIM:
Kullanımını ve Kurulumunu öğrenmek için [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
___________________________________10.BÖLÜM_______ __________________________________________
2 mod daha paylaşıyorum (15.05.2008)
burada 2. mod KENDİ YAPIMIM. çok deneme den sonra yapabildim
fazla önemli olmasada bir ilk scm'de [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
1 - passenger
2 - Silah
______ 1 ________
RESİM:
______ 2 ________
RESİM:
LİNK:
KULLANIM:
Kullanım için [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
_______________________11.Bölüm___________________ _______
__1.Portal____
RESİM:
LİNK:
İndirmek İçin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
KULANIM:
Kullanmayı Öğrenmek için [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
===============
gamer_star 'a
teşşekkürler ....
===============
____________12.BÖLÜM______________
modu aktif etmek için " GGUN " yazın
link :
İndirmek İçin
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]resimler :
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]===============
[Bk]killer[CrZy] 'e
teşşekkürler ....
===============
___________________________________13.BÖLÜM_______ __________________________________________
2 mod daha paylaşıyorum
bu modları belki beğenmeyebilirsiniz ama dizi çekimlerinde işe yarayabilir.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]============
1-High Gösterge
2-Dance
______1_______
RESİM:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]LİNK:Modu İndirmek İçin
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]______2_______
RESİM:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]LİNK:Modu İndirmek İçin
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]KURULUM & KULLANIM:Kulanım Klavuzu İçin
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]___________________14.Bölüm_______________________
1-Moneyhack
___1_________
Resim:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Linkİndirmek İçin
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kullanım:Kulanım Klavuzunu Görmek İçin
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]_____________________15.Bölüm_____________________ __________
1.Wheel
2.Mağaza
____1_Wheel______
Resim:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Link:İndirmek İçin
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]___2._Mağaza_____
Resim:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Link:İndirmek İçin
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kurulum/Kullanım:Kulanımı Görmek İçin
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]_______17.Bölüm_______________
police light + siren
______
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]link:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kurulum ve kullanım:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]evet arkadaşlar link verdim
________________18.Bölüm__________________
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]_______
mode güzel sadec bir yerde sorun oluyor
*harita etrafındaki gösterge modu kurulu ise neon ları takınca değişik şkliller çıkıyor arabadan inip binic düzeliyor.
geçelim resimlere
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 70KB. |
Ana Ekran Görüntüsü
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 57KB. |
neon ların takılması
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 66KB. |
olduğunuz yerde modifiye edebilme
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 80KB. |
Değişik kamera açıları
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 80KB. |
hava - zaman- polis seviye durumları
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 71KB. |
arabada iken helmet ve race suiti giyme
ve buna benzer güzel modları içeriyor.
yavaşlatma , ışıklar, kapılar, motor, tamir vb gibi modlarıda var. güzel mod
_________19. Bölüm "Sezon Finali"____________
Kısa Bir Süre Olamayacağım için Sezon Finali
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yorumlar için teşekkür ederim
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]evet arkadaşlar 2 mod daha vereceğim 2 side güzeller ama ben daha çok 2. modu sevdim.
1- RC
2- Skin Select
___1____
uzaktan kumandalı arabalarla istediğiniz yeri havaya uçurun
Resim:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]KURULUM:
.cs dosyasını gta\ cleo\ klasörünün içine atın.
LİNK:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]____2____
İstediğinz yerde şekil değiştirin. Bu modu düşündüm yayınlasammı yayınlamasammı diye ama yayınladım
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Resim:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]KURULUM:
verdiğim sıkıştırılmış dosyada "1." adlı klsörün içindeki cs. ve img dosyalarını
gta sa \cleo \ nun içine atın ve
gta sa \ data \gta.dat ' ı açın ve "IMG cleo\skin.img" satırını ekleyin
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]skin.img nin içinde kaçtane karakter varsa o kadar oyunda değşir. ben sonrada yeni bir karakter yükledim oldu bende 2 tane yeni karakter. eğer sizde yeni yüklemek istiyorsanız skin.img yi programla açın ve dff ve txd yi içine atın kaydedin. oyundan gerekli tuşları kullanıp adamı değştirebilirsiniz.
KULLANIM:
Kullanım Klavuzu için
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]LİNK:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]________________________
hızlı hızlı koydum modları treni kaçırmamak için
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] herkese hayırlı olsun. Yakında yeni modlarla görüşmek üzere.
kendinize iyi davranın
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] LİNK GELDİ